Hozzávalók:
25 dkg vaj
20 dkg krémsajt
25 dkg sonkás szalámi
4 főtt tojás
1 csapott evőkanál mustár
só, őrölt bors ízlés szerint
kb. 12-15 paprika, mérettől függően
A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagy lyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárral. 2-3 paprikát is apró kockára vágunk, ezt is hozzáadjuk. A paprikákat kicsumázzuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Pár órára (egy éjszakára) hűtőbe rakjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Ez egy elég nagy az adag, a hozzávalókat részarányosan csökkentettem, a végén pedig kimaradt az összevagdalt paprikám.........
A radicchio saláták kesernyés ízűek, a leveleik pedig vastagok és igen ropogósok. Ezt a salátát még grillezni is lehet, mert a hőtől nem veszti el víztartalmát, megtartja formáját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat nagyobb darabokra vágjuk és egy tálba tesszük. Az uborkát megtisztítjuk, felvágjuk, majd lesózzuk és 15 percen keresztül állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat megmosom, négy részre vágom, a magházát eltávolítom, és apró kockákra vágom. A zellert is megtisztítom, nagy lyukú reszelőn lereszelem, és egy nagyobb tálban összekevere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű