60 dkg csirkemellfilé
1 ananász
1 fej hagyma
1 citrom
1 dl húsleves
1 dl kókusztej
1 ek madras currypor (enyhe)
friss koriander zöldje ízlés szerint
3 ek napraforgóolaj
só
Mossuk meg, és kockázzuk fel a csirkemellet. Forrósítsunk fel 2 evőkanál olajat, enyhén pirítsuk meg benne az apróra vágott hagymát és a curryport. Adjuk hozzá a felkockázott húst, pirítsuk meg, majd öntsük rá a húslevest és a kókusztejet, sózzuk, ha szükséges (a leves sósságától függ). Főzzük, míg a csirke megpuhul, ekkor adjuk hozzá a megpucolt, felkockázott ananászt. Néhány percig főzzük, majd tálaláskor szórjunk rá friss korianderleveleket, és kínáljunk mellé köretnek jázminrizst
Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk kevés olajon. Tetszés szerint feldaraboljuk a húst kockára/csíkokra, az üvegesre pirult hagymához adjuk. Amikor kissé megpirult a hús, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelaprítjuk a vöröshagymát, a zellerszálat, a brokkolit és a fokhagymát. Csíkokra vágjuk a csirkemellet. A zöldségeket olíva olajon kicsit megfonnyasztjuk és megfűszerezzük, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik csirkemellet vágjuk fel kisebb, vékony szelletekre. Egy nagy serpenyőbe tegyük bele az olajat, és a fél zacskó villámpácot, majd forgassuk bele a pácba a husikat, és szép...
Elkészítési idő: 85 perc Nehézség: KözepesA bacont kockázzuk fel, pirítsuk meg, majd szűrjük le és adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget. Keverjük hozzá a krémsajtot, a feldarabolt szárított paradicsomot és a hegyes er...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű