1 nagy csirkemell
1 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál édes mustár
1 teáskanálnyi csípős mustár
friss zöldpetrezselyem
1 dl főzőtejszín
só, bors
olaj
A húst nagy szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és olajon megpirítjuk, majd a csirkét is pirítjuk 3-4 percig. A mustárt hozzákeverjük a tejszínhez és a zúzott fokhagymát is belekeverjük. Amikor a csirke már majdnem megsült felöntjük vele. A zöldpetrezselymet apróra vágjuk és rászórjuk, készre főzzük
Mustáros hagymás csirkemell, tejszínes szósszal, mámorító különlegesség fél óra alatt!
Először a csirkemelleket, 2x2cm-es darabokra kockázzuk fel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és hagyjuk állni egy kicsit, amíg elkészülünk a többi alkotórésszel is. Egy masszát kés...
Elkészítési idő:A csirkemellet felkockázzuk, egy kis olívaolajon 6-8 percen át pirítjuk, majd a megtisztított zellergumót is vékony szeletekre vágjuk és hozzáadjuk. A főzőtejszínt összekeverjük a...
Elkészítési idő:A paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórtam. A hússzeleteket kiolajozot...
Elkészítési idő: