Hozzávalók
2 kanál szója szósz
2 kanál citromlé
2 kanál méz
2 kanál paradicsomszósz
2 kanál reszelt gyömbér
1 kg csirke szárny
Keverd össze a gyömbért, a citromlevet, a szójaszószt és a sót. Tedd egy tálba a csirke szárnyakat és öntsd rá a pácot.
Hagyd pár órát állni a pácban fedő alatt.
Amikor már eleget állt, keverj össze 2 kanál mézet, 2 kanál szójaszószt és adj hozzá 2 kanállal a pácból (ha jó szaftosan szereted, tehetsz bele többet is).
Én az alábbi módon készítettem: beletettem a szárnyakat a szószba, ügyesen lerövidítettem őket, majd a rostélyos edény rácsára tettem, lefedtem és 10 percig 175 fokon sütöttem.
Ezután levettem a fedőt és bekentem a szárnyakat a maradék szósszal. Hagytam még 10 percet, majd meguntam emelgetni a fedőt és ráöntöttem a maradék szószt. 5 perc után kivettem egy szárnyat, hogy megízleljem a munkám gyümölcsét.
A húsokat alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsepegtetjük, majd vékonyra klopfoljuk. A tojásokat egy villával felverjük, és jól elkeverjük a tejföllel, a sóval és a fokhagymakrémm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReszeld le a sajtot. A csirkemellet szeld fel vékony szeletekre. Egy tálkába készíts lisztet, másikba verj fel egy tojást (vagy kettőt, amennyit felvesz majd, de zömmel elég az egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásokat felverjük,hozzákeverjük a tejfölt,fokhagymát és a fűszereket. A húst szeletekre vágjuk és beleforgatjuk a pácba. Lefedjük és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Amikor sütjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű