Hozzávalók
2 kanál szója szósz
2 kanál citromlé
2 kanál méz
2 kanál paradicsomszósz
2 kanál reszelt gyömbér
1 kg csirke szárny
Keverd össze a gyömbért, a citromlevet, a szójaszószt és a sót. Tedd egy tálba a csirke szárnyakat és öntsd rá a pácot.
Hagyd pár órát állni a pácban fedő alatt.
Amikor már eleget állt, keverj össze 2 kanál mézet, 2 kanál szójaszószt és adj hozzá 2 kanállal a pácból (ha jó szaftosan szereted, tehetsz bele többet is).
Én az alábbi módon készítettem: beletettem a szárnyakat a szószba, ügyesen lerövidítettem őket, majd a rostélyos edény rácsára tettem, lefedtem és 10 percig 175 fokon sütöttem.
Ezután levettem a fedőt és bekentem a szárnyakat a maradék szósszal. Hagytam még 10 percet, majd meguntam emelgetni a fedőt és ráöntöttem a maradék szószt. 5 perc után kivettem egy szárnyat, hogy megízleljem a munkám gyümölcsét.
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Egy dobozban összekeverjük az olajat, a piros aranyat és a barbecue-fűszert. A hússzeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés! A pulykamellet gondosan előkészítjük,vékonyra ki klopfóljuk és sózzuk,borsozzuk és félretesszük még a töltelék elkészűl! Az iméntiekben felsorólt töltelék alapanyagok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat megmossuk, gondosan megtisztítjuk, és hagyjuk lecsepegni. A zöldpaprikát is megmossuk, kimagozzuk, kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMost jön a csirke: a parmezánt reszeljétek le és keverjétek össze a zsemlemorzsával. A melleket finoman locsoljátok meg olajjal, majd sózzátok, borsozzátok meg és forgassátok bele...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű