Családireceptkönyv.hu

Pulykás-almás tekercs


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Adag: 1 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Alma,sonka

Elkészítés:


A tortillalapra kenj alapként bármilyen típusú mustárt, amit kedvelnek a gyerekek, sőt akár tehetsz még erre egy vékony réteg majonézt is az íze kedvéért, ha ezt a nyalánkságot szeretik. Mustár és majonéz helyett tökéletesen megteszi a margarin is. Erre szórj vékony csíkokra vágott vagy reszelt cheddar sajtot, majd fektesd rá a pulykamellszeleteket. A legjobb, ha több, kifejezetten vékonyra vágott szelt húscsíkot használsz, mert így könnyebben feltekerhető a tortilla. A pulykára jönnek az almaszeletek, majd végül az egész kompozíció tetejére fektess egy szép salátalevelet. Tekerd fel, és vágd össze kis hengerekre

Pulykás-almás tekercs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
CSIRKEMÁJJAL TÖLTÖTT RÁNTOTT KRUMPLIS PALACSINTA
CSIRKEMÁJJAL TÖLTÖTT RÁNTOTT KRUMPLIS PALACSINTA

A palacsintához a krumplit megfőzzük, meghámozzuk, burgonyomón áttörjük, kihűtjük. A tojásokat felverjük, belekeverjük a krumplit, a sót, majd adagolva hozzáadjuk a tejet és a szód...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsolt
Saltimbocca Marsala szószban
Saltimbocca Marsala szószban

A borjúszeleteket sózzuk, borsozzuk, rájuk helyezzük a sonkát és a zsályát. A húsokat felgöngyöljük, megtűzzük (vagy cérnával kötözzük), és megforgatjuk a lisztben. Egy közepes mé...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar bundáskenyer
bundáskenyer

A tepsit terítsd be a sütőpapírral, majd rakd rá a kenyeret, A tojást felvered, hozzáadod a tejfölt, majd jól keverd el, aztán tegyél bele mindent, amit előkészítettél. Ezt kanalaz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Dödölle tejföllel
Dödölle tejföllel

A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, hozzáadjuk a sót, vízzel felengedjük és puhára főzzük. A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és zsíron szép pirosra sütjük. Amikor a bu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk