8 tojás
2 csésze brokkoli, apróra vágva
½ evőkanál olívaolaj
½ teák sütőpor
csipet só, bors
vágott snidling
Melegítsük a sütőt 180 °C -ra
Vágjuk apró darabokra a zöldséget-és kolbászt. (Legyenek kisebb méretűek, mint máskor.)
Egy tapadásmentes serpenyőben hevítsük fel az olajt közepes lángon 2-5 percig, amíg ez enyhén barna színt kap. Kapcsoljuk ki a hőt, és adjuk hozzá a zöldséget az olajhoz.
Egy edényben keverjük össze a többi hozzávalót (tojás, olaj, sütőpor, só, bors).
Enyhén zsírozzuk ki a muffinformákat, és kanalazzuk bele a zöldségeket és a kolbászt.
Öntsük a tojásos keveréket egyenletesen a kolbász keverékekre.
Süssük 15 percig, vagy addig, amíg a tojás meg a szilárdul.
Opcionálisan: megszórjuk szalonnával is!
A vajat közepes lángon összemelegítem az olajjal. Ráteszem a szeletelt hagymát, finoman sózom és szép barnára dinsztelem. Ráreszelem a fokhagymát, hozzáadom az aprított rozmaringot...
Elkészítési idő:Melegítsük fel a tejet vigyázva arra, hogy ne égjen le. Mielőtt forr (azaz gyöngyözik) adjuk hozzá a zabpelyhet. Kevergessük, amíg sűrű lesz, majd adjuk hozzá a joghurtot, illetve...
Elkészítési idő:A tojást keményre főzzük, megtisztítjuk , és ha kihűlt a tepertővel és a megtisztított hagymával húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük a tejföllel és a mustárral, majd hozzá adjuk...
Elkészítési idő:Tehát olajos maglisztek, tojásfehérje, zab TILOS. Élesztő is tilos. Ezek autoimmun vonalon sajna kiesnek, ill. a legtöbb gyerek nálunk ráadásul tojásfehérjeallergiás.
Elkészítési idő: