700 ml friss almaecet
¼ csésze apróra vágott fokhagyma
¼ csésze apróra vágott hagyma
2 friss csípős paprika
¼ csésze reszelt gyömbér
2 teáskanál reszelt torma
2 tk. kurkuma por vagy 2 darab kurkuma gyökér
Egy nagy tálban minden összetevőt keverjünk össze, az ecet kivételével. Csak akkor öntsük rá az almaecetet, ha egy olyan üvegedénybe átöntöttünk mindent, amelyben a gyógykészítményünk eléri a 2/3-át. Ha már felöntöttük az almaecettel, zárjuk le az üveget és jól rázzuk össze. Száraz, hűvös helyen két hétig érleljük az antibiotikumunkat, naponta többször is alaposan rázzuk meg. A második hét elteltével szobahőmérsékleten tároljuk.
Használata:
Fogyasszunk egy evőkanállal a keverékből minden nap, hogy erősítsük az immunrendszert, távol tartsuk a baktériumokat és legyőzzük a vírusokat. Ha súlyosabb gombás vagy vírusos betegségben szenvedünk, akkor emeljük a napi adagot 2-3 evőkanálra.
Igazi harcost csinálhatunk a szervezetünkből a recept segítségével!
A tojástekercshez a tojásokat a tejjel, a liszttel, az ételízesítővel meg a reszelt sajttal jól kikavarjuk, majd a vastagon kizsírozott, kilisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megpuhított vajat összegyúrom a liszttel, az áttört, fõtt burgonyával, a felvert tojással, a szétzúzott fokhagymával, a reszelt sajttal és a fűszerekkel. 2. A masszából vi...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAls erstes wird die Zuchini mit einem Messer der Länge nach halbiert und ausgehöhlt. Anschließend leicht mit Salz bestreuen, sodass das restliche Wasser aus der Zucchini gezogen wi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat olajozni es füszerezni kell Majd az előre felmelegített olajos tepsibe bele önteni az össze mixerelt hozzávalókat, (állaga olyan legyen mint a palacsinta tészta)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű