AHHOZ, HOGY AZ ÉTELEK ELKÉSZÜLJENEK UGYE KELLEK ÉN.
KELL AKINEK FŐZZEK AZ AZ ÖT GYERMEKEM ÉS A KÉT TÜNDÉRI UNOKÁM
KELL HOZZÁ SOK SOK SZERETET ÉS TÜRELEM.
KELL SOK SOK JÓ TERMÉSZETES ALAPANYAG AMI UGYE A KERTBEN MEGTEREM.
KELL KÍSÉRLETEZÉSI KEDV.
KELL
MINDEN HOZZÁVALÓT FEL KELL HASZNÁLNI BÁRMIT IS KÉSZÍTEK EL LEGYEN AZ ÉTEL M SÜTEMÉNY VAGY TORTA.
A PRAKTIKÁKAT ÉN TALÁLOM KI AMIVEL GYORSABBAN ÉS KÖNNYEBBEN TUDOM ELKÉSZÍTENI AZOKAT AZ ÉTELEKET , SÜTEMÉNYEKET AMELYEKET KÉSZÍTEK.
NEM VAGYOK SZAKÁCS SE CUKRÁSZ CSAK EGY ÉDESANYA NAGYMAMA AKI SZERET FŐZNI ÉS SÜTNI.
A reszelt sajtot a fehérjével sóval összegyúrjuk,golyókat formázunk,zsemlemorzsába megforgatjuk forró olajba sütjük. Ne rakjunk sokat az olajba mert megnőnek.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzd meg a burgonyát. Fokhagymát áttörjük, hozzáadjuk a joghurtot, sót, borsot, majd krémesre keverjük. Krumplit villával szétnyomjuk, hozzáadjuk a húst, tojást, hagymát, fűszereke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHárom deci friss, házi tejszínt lehetőleg fém keverőtálba öntünk, és elektromos habverővel a legerősebb fokozaton verni kezdjük. Először szépen felhabosodik, majd eléri a tejszínha...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni --. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darab...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű