A kiflihez:
30 dkg Mester KenyérMix liszt
300 ml langyos víz
1 tk cukor
1 tk só
1 tk. útifűmaghéj őrlemény
18 gr friss élesztő
1 ek olaj
A kiflibe:
-virsli
-mustár
-ketchup
-majonéz
Az élesztőt a langyos cukros vízben felfuttatjuk, közben összekészítjük a száraz hozzávalókat. A hozzávalókat kézi mixer dagasztó karjával alaposan elkeverjük, az olajat utoljára tegyük hozzá, azzal is egyneművé keverjük. Majd vizes vagy olajos kézzel 6db hosszúkás kifliket formázunk belőle.
Kb fél órát kelesztjük, majd közepes lángon készre sütjük.
Ha kihűlt hosszába kettévágjuk, beleteszünk egy főtt virslit, majd ízlés szerint csurgatjuk mustárral, majonézzel, ketchuppal....
csirkecombok fűszerezése A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd tegyük félre, amíg a „mázat” elkészítjük. Keverjük a szójaszószt a barna cukorral egészen addig, a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KözepesA tojásokat felverjük, majd összekeverjük az olvasztott vajjal, vaníliával, cukorral, tejjel, végül a szódabikarbónás rizsliszttel. Minden egyes sütés előtt pici olajjal kenjük...
Elkészítési idő: 2 perc + sütés Nehézség: NehézÍgy készítsd: A cukkinit nagylyukú reszelőn reszeld le és sózd be. A finomra vágott hagymát dinszteld meg egy kis olajon. A tojásokat keverd ki az olajjal, add hozzá a sütőport...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztom a sárgáját kikeverem a cukor felével,a fehérjét felverem habbá a sóval,és a maradék cukorral,a lisztet összekeverem a sütőporral,aztán a két masszát össze...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű