150 gr Schar Mix B liszt
• 150 gr Beiker liszt
• 1 ek burgonyapehely
• 1 tk útifűmaghéj
• 1 tk só
• 1 kk cukor
• fél csomag Dr.Oetker porélesztő
• 300 ml víz
• 3 ek kókuzsolaj
A tészta hozzávalóit (az olaj kivételével) dagasztógéppel összeállítottam, majd mikor már egynemű volt a tészta, a kókuszolajat is hozzáadtam. Kb. 5-6 percig dagasztottam majd olajos kézzel gombócokat formáztam belőle (én ezután megszórtam a tetejüket kevés rizsliszttel).
50 fokos sütőben 30 percet kelesztettem, majd tetejüket kókuszolajjal lekentem. 200 fokon 5-6 percet, majd 180 fokon további 20-25 percet sütöttem.
Hála jó istennek, a rizsdarából is ugyanolyan jó tejbegrízt lehet készíteni, mint búzadarából, észre se lehet venni a különbséget. ? Nemcsak kakaóval lehet ízesítni, hanem bármil...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Első lépésben tedd oda a tűzhelyre a lábast, öntsd bele a csillag tejet, a tejszínt, a vaníliás cukrot, a kardamomot és a rizst. 2. Keverj egyet rajta és forrald fel kis lángo...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElkészítés 1. lépés A babot felteszem főni sós babérleveles vízbe. Beleteszem egy egész hagymát egy gerezd fokhagymát pici bazsalikomot. Készre főzöm. Közben a szalonnát felkocká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS A gerslit alaposan átmossuk, megfuttatjuk egy kevés olajon, majd felöntjük háromszoros mennyiségű vízzel, megsózzuk, és fedő alatt kis lángon, kb. 30-40 perc alatt puhá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű