1 nagy csirkemell 4 szeletre vágva
1 nagy dobozos joghurt
2 gerezd szeletelt fokhagyma
só,bors
A csirkemellet sózzuk,borsozzuk.A joghurtot elkeverjük a fokhagymával és egy jól záródó dobozba lerétegezzük a csirkemellel.Rápattintjuk a dobozra a tetőt és egy éjszakára beküldjük pihenni a hűtőbe.Másnap gyorsan átemeljük egy forró,olaj nélküli serpenyőbe a dobozból és mindkét oldalán szép arany színűre sütjük a húst.
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy ko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz almának kivágjuk a magházat majd ujjnyi szeletekre vágva mézzel meg kandírozzuk. A libamájat is lesütjük, a serpenyőt sózzuk ne a májat, mind két oldalát hirtelen aranybarnára s...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMennyei vacsora, csirkemell rajongóknak! :) Bacon | lilahagyma | krémsajt | petrezselyemzöld | csirkemell | só | bors | reszelt sajt | 180 fok | 40 perc és indulhat a falatozás!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kisebb kockákra vágtam, és kacsazsíron fehéredésig pirítottam. Sóztam, borsoztam, kakukkfűvel és oregánóval fűszereztem. Lassú tűzön, lefedve tovább pároltam. Közben a karf...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű