Hozzávalók:
2 érett avokádó
1 citrom leve (vagy 2 zöldcitrom)
1 kis paradicsom
1 kis zöldpaprika (kaliforniai)
1 kis hagyma (ideálisan salotta hagyma)
1 marék friss koriander
Só, bors
Néhány csepp Tabasco vagy egy csipet chillipor
Az avokádót vágjuk félbe, és egy kiskanállal kaparjuk ki a húsát. Vágjuk fel kis darabokra a hozzávalókat, és egy robotgéppel dolgozzuk el durván (de ne krémmé!).
A csípős változathoz adjunk néhány csepp Tabascot, vagy chiliport - vagy/és a zöldpaprikát helyettesítsük chili-vel.
Frissen tálaljuk!
Az egyik pohár kefírt meglangyosítani pici cukorral, bele az élesztőt felfuttatni. A többi hozzávalóval összegyúrni. Nagyobb nylonzacskót beolajozni, ebbe bele a tésztát. Legalább...
Elkészítési idő:A füstölt csülköt beáztatjuk egy éjszakára, majd megfőzzük. Ha puha, a csontját eltávolítjuk, a helyébe 3 főtt tojást dugunk. (Én egy oldalon felnyitottam, úgy szedtem ki a csontjá...
Elkészítési idő: