Ez a felvágott nem tartalmaz semmilyen tartósítószert , és teljesen zsír mentes .
Vettem egy egész csirkét , ennek a combjait és a mellét használtam fel ami csont nélkül 80 deka szín húst jelent.
A mell egyik felét csíkokra vágtam ,a többit pedig a combhússal együtt ½ dl vízzel és 5 cikk fokhagymával pépesre turmixoltam . A csíkokat sóztam és jól megszórtam majoránnával . A pépet sóztam borsoztam , adtam hozzá egy mokkáskanál pirospaprikát , és apró kockákra vágott kaliforniai piros paprikát .Jól összekevertem , majd egy alufóliára terítve a masszát a csirkemell csíkokat hosszában ráraktam ,feltekertem jó szorosan több réteget is tekerve a fóliából , majd a két végén összesodortam a fóliát .Elővettem egy sütőzacskót ebbe beleraktam a fóliázott húst lezártam majd hideg vízben odatettem főni, takarékon tartottam 3 órát fedő alatt .Amikor odatelt az idő akkor kitettem a hidegbe a lével együtt és így hagytam kihűlni teljesen . Ez kb. 4-5 óra akkor kivettem a vízből kibontottam és hűtőbe téve tárolom
A csirkemellet sózom,borsozom és pirospaprikás lisztbe forgatom. Egy lábasban vajon hirtelen elősütöm a húsokat,legyen egy kis színe. Visszateszem a lábasba mindet, öntök alá kb 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű40 deka burgonyát kockára vágunk. Ezután sós vízben puhára főzzük, összetörjük krumplinyomóval, majd egy kanál majonézt, mustárt, kevés borsot és sót, valamint két tojás sárgáját k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA finomra vágott vöröshagymát egy evőkanálnyi vajon (amit a hideg vajból veszünk el) puhára pároljuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és a megtisztított csirkemájat. Az e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű