menu

Családireceptkönyv.hu

Csípós lecsós hús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 D dkg bármilyen disznóhús.......2 db nagyobb vöröshagyma.....1 mokkáskanál darált erős paprika.....1 csipet őrölt fehér bors.....4 db paprika.....1 kisüveg sűrített paradicsom
1 evőkanál pirospaprika...2 dl olaj....
fél kg rizs...ízlés szerint só

Elkészítés:


a rizst feltesszük főni.....a vöröshagymát megpucoljuk kockára vágva olajon megpirítjuk megszórjuk piros paprikával majd beletesszük a húst a a felszelt paprikát és a fűszereket ...felöntjük vízzel és puhára főzzük...mikor kész hozzáadjuk a sűrített paradicsomot egyet forraljuk vele.

Csípós lecsós hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirke-pizza
Csirke-pizza

A csirkét a fűszerekkel és a tojással összedolgozzuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe vagy tortaformába rakjuk. 180 °C-on 20-30 percig sütjük, amíg elkezd pirulni. Ekkor kives...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Pásztortarhonya
Pásztortarhonya

A tarhonyát kevéske olajon aranysárgára pirítom, majd felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel, sózom és fedő alatt, alacsony hőmérsékleten puhára párolom. A vöröshagymát finomra vágo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sonkás spárgás pite
Sonkás spárgás pite

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Olasz frittata édesburgonyával
Olasz frittata édesburgonyával

Elsőször rózsáira szedjük a brokkolit és puhára pároljuk. Ezután apró darabokra vágjuk. Közben az édesburgonyát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk és fűszerezzü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk