menu

Családireceptkönyv.hu

fŰSZERES CSIRKECOMB


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
6 csirkecomb
7 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
1 lime
1 dl száraz vörösbor
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors

Elkészítés:


A húsokat átkenjük a fűszerekkel és egy tepsibe tesszük őket. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olajba, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a bort, ezzel öntjük le a csirkét. A limeot felszeleteljük és a húsok mellé tesszük. 40-45 percen át sütjük 180 fokon, többször megforgatjuk, hogy jól átsüljön.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Fokhagymás tejben sült sajtos csirke
Fokhagymás tejben sült sajtos csirke

A csirkecombokat és -szárnyakat besóztam. Egy tálat kivajaztam, a csirkedarabokat leraktam az aljára. 1,5 dl tejet öntöttem rá, 3 gerezd fokhagymát reszeltem rá, és alufóliával lef...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kambodzsai csirke
Kambodzsai csirke

Főzzük meg a rizst. A megtisztított ananászt vágjuk ketté, és kockázzuk föl. Az ananász héját ne dobjuk ki, ebben tálalhatjuk majd az elkészült fogást. Ha konzerv ananászt használ...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar GOMBÁS-MÁJAS TÖLTÖTT CSIRKECOMB
GOMBÁS-MÁJAS TÖLTÖTT CSIRKECOMB

A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát. A zsemléket beáztatjuk ízlés szerint tejbe vagy vízbe. A gombát és a májat, valamint a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hortobágyi palacsinta
Hortobágyi palacsinta

Előkészítés: Az anyagokból palacsintatésztát keverünk. A tésztából 8-10 palacsintát sütünk. A hagymákat apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Elkészítés: Az olajon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk