10-15 db csirke szarnytő
1 ek szojaszosz
, 3 ek chili szosz
, 1/2 -1 tk vaj
, 1 zuzott vagy reszelt fokhagyma ,
1 szal ujhagyma zoldje aprora vagva ,
1/2 kk ecet 5%-os
, 2 szal koriander zoldje aprora vagva
Szarnyhoz: so,olaj a suteshez
A csirkeszarnyakat besozzuk,majd friteuseben kisutjuk.Amig megsul elkeszitjuk a chilis szoszunkat: a szarnyak , az olaj es a so kivetelevel ,minden hozzavalot 1 talba teszunk es jol elkeverjuk.A megsult szarnytoveket beleforgatjuk a szoszba es melegen talaljuk
Elkészítés: A csirkemellet harmonika szerűen bevagdossuk, kiterítjük és óvatosan kiklopfoljuk ,hogy egy nagy vékony szeletet kapjunk. Befűszerezzük, (só, bors , fokhagyma granulá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy ko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, majd, kisméretű kockákra vágjuk. Sózzuk, és félre tesszük. A fokhagymákat megpucoljuk, majd fokhagyma nyomón átnyomjuk. Vöröshagymát megpucoljuk apróra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSzóval ha karajunk van, ha csirkemellünk, lényeg hogy a húst rostjaira merőlegesen kb. fél centis közökben behasítjuk. A vágatokat mustárral bedörzsöljük és vékony almaszeleteket c...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes