0,5 kg apróra vágott csirkemáj
8 dkg szalonna kockára vágva
1 apróra vágott vöröshagyma
1 zöld, csípős paprika csíkokra vágva
3 paradicsom apró kockákra szeletelve
só, bors, majoranna, pirospaprika
2 ek. kókuszolaj (vagy 2 ek. kókuszolaj és 2 ek. kacsazsír)
Kókuszolajon (vagy kacsazsíron) dinszteld meg az apróra vágott szalonnával együtt az apróra vágott hagymát, majd rakd hozzá az apróra vágott csirkemájat is, majd az egészet hagyd a tűzön puhulni. Majd rakd hozzá az apró kockákra vágott paradicsomot és a csíkokra vágott erős paprikát is, hagyd megint kicsit a tűzön párolódni. Legvégül ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, majorannával és pirospaprikával.
A csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk, majd egy tányérra tesszük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a lisztet és folyamatosan kevergetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bulgurt feltesszük kétszeres mennyiségű vízben főni egy csipet sóval. Kb. 12 perc alatt puhára főzzük. A csirkemellet kifilézzük, majd egyenlő nagyságú kockákra vágjuk. Egy serp...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst felszeleteljük és kevés olajon pirítani kezdjük. 3-4 percen át sütjük, majd hozzáadjuk a gombát A főzőtejszínbe keverjük a mustárt és a rizslisztet. Simára keverjük, majd ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tepsit vékonyan kikenünk olíva olajjal, majd beletesszük a csirkecombokat. Sózzuk, borsozzuk, majd beszórjuk szárnyak fűszerkeverékkel. 175 fokon 35 percig sütjük. Amíg a cs...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű