• 1,2 l tej
• 1 bögre rizs
• 10 dkg cukor
• 6 dkg margarin
• 4 tojássárgája
• 4 tojás habja
• 1 vaníliás cukor
• citromhéj
• 1 ek. liszt
• mazsola
• csipet só
A meggyet nem szoktam szét főzni, a meggyszemek maradjanak egészben. Kihűtöm langyosra, így szebben rá lehet simítani az alsó lapra. Hagyom teljesen kihűlni majd megkenem a kemény...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNem lesz túl nehéz dolgod, a legnagyobb munka talán a túró áttörése lesz, így kezdd is azzal. Végy egy alkalmas szűrőt, és nyomkodd át rajta a túrót. A porcukrot keverd össze a van...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesGépi habverővel jól keverjük ki a tojást, a cukrot, és a lágy margarint. Adjuk hozzá a tejfölt, majd felváltva a tejet, és a sütőporos lisztet is. A masszát öntsük sütőpapíros teps...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasban keverjük össze a lisztet, a cukrot és a vanília cukrot. Majd öntsük hozzá a tejet és jól keverjük ismét össze. Lassú tűzön folyamatosan kevergetve főzzük sűrűvé.Ha elk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű