10 evőkanál zabkorpa
6 tojás
4 teáskanál Stevia por
10 evőkanál víz
1 teáskanál szalalkáli
Pici olaj
A tojássárgáját habosra keverjük a Steviaval, majd hozzákeverjük a zabkorpát, a szalalkálit, a 10 evőkanál vizet, és óvatosan bele forgatjuk a tojásfehérje habját is.
A tepsit kiolajozzuk, ezzel megakadályozzuk, hogy a sütink leragadjon, beleöntjük a kevert tésztát és előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük.
Fontos: A sütési idő alatt ne nyissuk ki a sütőt!!
1 szelet zabkorpás piskóta: 68/ Kcal.
Összegyúrjuk a hozzávalókat, ebből két lapot sütünk. A krémhez habosra keverünk 3 tojássárgáját, 1 vaníliás cukorral, 15 dkg porcukorral, 12 dkg vajjal. 2 csomag vaníliás pudingo...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes1 órát állni hagyjuk, majd bele a tojásfehérje, illetve 3-4 reszelt alma.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA finomlisztet, vagy a zabpehelylisztes keveréket összekeverjük a sütőporral, és a kakaóporral. A cukrot, a tojást, és a vajat habosra keverjük, majd felváltva hozzákeverjük a lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral elvegyítjük. A tojást habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, valamint a tejet és az olajat is. Végül az egészet elkeverjük. A túrót jól kikeverjük az eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű