1/2 l tejben 20 dkg cukorral 2 cs vaníliás pudingport megfőzünk (én most epresből csináltam) és hagyjuk teljesen kihűlni.
Addig összeállítjuk a tésztát: 40 dkg liszt, 1 tojás, 25 dkg margarin, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 10 dkg cukor, 2 evőkanál kakaópor.
Ezt tejföllel összegyúrjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk.
A tepsit kikenjük és a tésztát ketté osztjuk, az elsőt kinyújtjuk és a tepsibe
tesszük, erre tesszük a kihűlt pudingot amibe belekeverünk 1/2 l tejfölt, és
1 cs vaníliás cukrot, rátesszük a másik lapot.
Előmelegített sütőbe megsütjük.
A tojásokat a cukorral keverjük ki. A túrót törjük össze egy villával és keverjük a tojásokhoz, a vaníliás cukorral. Majd adjuk hozzá a lisztet, tegyük bele a szódabikarbónát és ön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a hideg tejben elkeverjük a 3 tojást és a 3 vaníliás cukrot, majd belekeverjük a pudingport és a 20 dkg cukrot is. Kézi habverővel, folyamatos keverés mellett sűrűr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habverővel verjük fel, keverjük hozzá a cukrot és verjük tovább. A lisztet is öntsük hozzá és habverővel keverjük össze. Az almát mossuk meg, ha szeretnénk meg is hámoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót keverj össze és egy hőálló tálban tedd a mikróba 6 percre. Minden második percben állítsd meg, vedd ki a keveréket és alaposan kavard össze. Ha kész vagy, öntsd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű