Fehér fejes káposzta
Kis fej vöröshagyma
só
paradicsom konzerv
édesítő (dia-wellness negyedannyi)
Rántáshoz:
olaj
liszt (teljes kiőrlésű tönkölyliszt
Felrakom a káposztát annyi vízbe főni,hogy pont ellepje.
Vöröshagymát kockázok a tetejére,megsózom.
Addig főzöm,amíg meg nem puhul.
Rántást készítek,majd felengedem a paradicsommal és káposzta főzőlével. Ezt a káposztához teszem és ízlés szerint édesítem.
Sült oldalassal tálalom.
Az olajat egy két-három literes lábosban, közepes lángon felmelegítek. Rászórom a hagymát, finoman sózom és 4-5 percig folyamatosan kevergetve puhára párolom. Ráreszelem a fokh...
Elkészítési idő: 30 p1. Hámozd meg, mosd meg és vágd fel a krumplit. Hagyd hideg vízben. 2. Reszeld le a hagymát. 3. Közepes lángon dinszteld meg a hagymát az olajban, 2-3 perc alatt. Ne...
Elkészítési idő: 40 percA krumplit pucoljuk meg, vágjuk apró kockákra, öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint sózzuk, ízesítsük ételízesítővel, majd tegyük bele a babérlevelet is. Addig...
Elkészítési idő:A hagymát a főző edényben a zsiradékon megpárolom, majd hozzá adom a levétől kicsavart kiolvasztott tököt, és a kelbimbót is. A keverékre vegetát, és borsot szórok, majd hozzáado...
Elkészítési idő: