Fehér fejes káposzta
Kis fej vöröshagyma
só
paradicsom konzerv
édesítő (dia-wellness negyedannyi)
Rántáshoz:
olaj
liszt (teljes kiőrlésű tönkölyliszt
Felrakom a káposztát annyi vízbe főni,hogy pont ellepje.
Vöröshagymát kockázok a tetejére,megsózom.
Addig főzöm,amíg meg nem puhul.
Rántást készítek,majd felengedem a paradicsommal és káposzta főzőlével. Ezt a káposztához teszem és ízlés szerint édesítem.
Sült oldalassal tálalom.
A patiszonokat sugár irányban nagyobb cikkekre vágjuk, meghámozzuk, az esetleges magokat kikaparjuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát is nagylyukú reszelőn lereszelj...
Elkészítési idő:A zöldbabot felteszem főni a babérlevéllel annyi vízben, hogy még épp ne lepje el, fűszerezem. Mikor megfőtt kiszedem az 1/3-t, turmixgépben a joghurttal pépesítem és hozzáadom a f...
Elkészítési idő:A babot, hagymát, babérlevelet feltesszük főni. Miután megpuhult, berántjuk,fűszerezzük, a húst beledobjuk, újraforraljuk és a végén pedig ecetet rakunk bele ízlés szerint.
Elkészítési idő:A tököt megtisztítjuk, legyaluljuk, besózzuk, és egy fél órára állni hagyjuk. A kockára vágott hagymát olajon aranysárgára pirítjuk, rátesszük a levéből kinyomkodott t...
Elkészítési idő: