Fehér fejes káposzta
Kis fej vöröshagyma
só
paradicsom konzerv
édesítő (dia-wellness negyedannyi)
Rántáshoz:
olaj
liszt (teljes kiőrlésű tönkölyliszt
Felrakom a káposztát annyi vízbe főni,hogy pont ellepje.
Vöröshagymát kockázok a tetejére,megsózom.
Addig főzöm,amíg meg nem puhul.
Rántást készítek,majd felengedem a paradicsommal és káposzta főzőlével. Ezt a káposztához teszem és ízlés szerint édesítem.
Sült oldalassal tálalom.
A salátát alaposan megmossuk, és 6-8 részre vágjuk. A kockára vágott burgonyát forró, sós vízben puhára főzzük, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és tejfölös-paprikás rántáss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Találtam olyan franciasaláta mixet, amiben pont ezek voltak. - Kevés vajat felolvasztunk egy lábasban, hogy kicsit elkezdjen forrni. - Megforgatjuk benne a zöldségeket. - Maj...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA borsót az olajon megpároljuk, rászórjuk a finomra vágott petrezselymet és sóval ízesítjük Lehintjük liszttel és pirospaprikával, összeforgatjuk, majd felöntjük tejjel (körülbelü...
Elkészítési idő: 0.5 óra Nehézség: Könnyű--Étolajat forrósítunk egy lábosban. -- Amikor forró, ráöntjük a konzerv zöldborsót ( leve nélkül ) és a karikára vágott répát --Kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a forró olajon...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes