1,5 kg krumpli
1 kg darált hús
fokhagyma
1 kis üveg salsa dip szósz
vöröshagyma
6 szál répa
2 dl tej, a püréhez
1 ek margarin a püréhez
só, bors
1 tojás
A krumplit megfőzzük, és pürét készítünk belőle.
A répát karikára vágjuk. A felaprított hagymákkal olajon megdinszteljük, és víz hozzáadásával puhára pároljuk.
Hozzáadjuk a darált húst, a fűszereket és végül a szószt.
Tepsibe vagy jénaiba beletesszük a húsos ragut, rá a pürét, majd tojással megkenjük a tetejét. Sütőben, 180 °C-on, 1/2 óra alatt megsütjük.
Minden össze keverek -kisütöm :)
Elkészítési idő: 1 óraElőző este átválogatjuk a babot, megmossuk a csülköt, és külön-külön tálban, mindkettőt beáztatjuk hideg vízbe. Másnap leszűrjük, leöblítjük a csülköt és a babot. A fokhagymát megh...
Elkészítési idő: 2 - 3 óraBográcsban zsírjára sütjük a szalonnát, majd ráöntjük a felaprított vöröshagymát. 2 perc elteltével hozzáadjuk a felkockázott húst és körbepirítjuk. Sózzuk és köménnyel, borssal,...
Elkészítési idő: 1óra 45 perc