8 tojás
8 evőkanál kristálycukor
12 evőkanál liszt
A 8 tojás sárgáját a 8kanál kristálycukorral kikeverjük(robottal)
A 8 tojás fehérjét kemény habbá verjük.
A Tojásfehérjehabhoz apránként hozzá kanalazzuk a 12 evőkanál átszitált lisztet,és a sárgájás cukrot és óvatosan kevergetve elegyítjük.
Előmelegített sütőben közepes lángon,sütőpapírral bélelt tepsiben kb 20 perc alatt készre sütjük.Még melegen levesszük a sütőpapírt a piskótáról.
1. A vajat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, mellyel szintén jól elkeverjük. Majd a lisztet is hozzáadva, tésztává gyúrjuk. Ha nagyon ragacsos, zsíros a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A bacont és a sonkát apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük. A sajtot lereszeljük. A pórét és az újhagymát felaprítjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A meggyet kimagozzuk, a levét leöntjük róla. 2. A babapiskótát nylon zacskóba tesszük, és durvára törjük. 3. A csokit durvára aprítjuk, és mindkettőt a meggyhez keverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKekszet, margarint, rumot, cukrot és a lekvárt összedolgozzuk. Mikor kész kettőbe vesszük, az egyikbe a zöld színezőt a másikba a pirosat bele gyúrjuk, majd 6-6 golyót készítünk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű