Piskóta
3 dl tej
4 ek napraforgó olaj
25 dkg finomliszt
2 ek cappuccino por
1 ek cukrozatlan kakaópor
1 csomag sütőpor
1 csipet só
15 dkg cukor
3 db tojás
Krém
1 tasak pudingpor (kávés-csokoládés, főzés nélküli)
6 dkg vaj
4 dkg porcukor
2 dl tej
1 ek nutella
Díszítés
10 dkg étcsokoládé
5 dkg eper
1 ek napraforgó olaj
iskóta
Az alapanyagokból homogén masszát keverünk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
Kettévágjuk a piskótát.
Krém
A hozzávalókból robotgéppel kikeverjük a krémet, majd a két süteménylap közé kenjük.
Díszítés
A csokit a napraforgóolajjal felolvasztjuk, és a süti tetejére kenjük.
A kétféle kekszet és az étcsokoládét apróra tördeljük. A vajat, a cukrot, a kakaóport és a tejet jól összekeverjük és lassú tűzön szirupot főzünk belőle. Nem kell forrni hagyni! Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megadott anyagokból linzeralapot készítünk, amit két részre osztva, két lapban kisütünk. 2. A tojásokat habüstben felverjük, hozzáadjuk a cukrot, és azzal gőz felett sűrű h...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt előmelegítjük (180 fok, légkeverés). A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük és félretesszük. A sárgáját 2 ek. kókuszvirág cukorral ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA lisztet összekeverjük a kakaóval és a sütőporral. Belemorzsoljuk a vajat és hozzáadjuk a többi alkotórészt. Összegyúrjuk és a tésztagombócot legalább 3 órát pihentetjük. Liszte...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű