50 dkg liszt
1 sütőpor
1 citrom leve és héja
4 főtt tojás sárgája
2 egész tojás
25 dkg zsír
Linzertészta sütése szerint
A sütőporos lisztet zsírral elmorzsoljuk. A többi anyagot hozzáadva jól összegyúrjuk. Leborítva, pihentetjük 1/2 órát. A tésztát kétfelé osztjuk, egy kisebb és egy nagyobb részre...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) for...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát összegyúrjuk, majd kettéválasztjuk. A kettéválasztott tésztákból egy-egy kisebb darabot levágunk (ez lesz az alja), majd a nagyobb darabokat 2 db őzgerincformába nyújtju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű