5 db tojás
150 g cukor
100 g liszt
100 g mák (darált)
120 g vaj (puha)
5 dl tej
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kihabosítjuk az eritrittel, majd beledolgozzuk a puha vajat (margarint).
Egy tálba kimérjük a mákot és a lisztet A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük hozzáadjuk a vajat,a masszához , kanalanként adagoljuk hozzá a liszt-mák keverékét, keverjük alaposan össze, majd öntsük hozzá a tejet is, keverjük össze. Végül a habbá vert fehérjét is óvatosan keverjük hozzá.
A tésztát sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 160 fokra melegített sütőben kb. 60 perc alatt megsütjük.Tepsi mérete.30x30 cm
Csak akkor szeljük, amikor teljesen kihűlt! Porcukorral megszórhatjuk a tetejét.
Sütés hőfoka: 160 °C
Sütés ideje: 60 perc
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a cukrot, ezzel is még tovább verjük, míg a cukor el nem olvad. Amikor kemény, beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a habcsókot készítem 37 g cukorral és 28 g fehérjével ^Amikor a tündér bugyborékol, adjunk hozzá körülbelül egyharmad cukrot és verjük fel Amikor a fehérek ezen a szinte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos, cukrozott tejben futtassuk fel előre az élesztőt. A tojásokat vegyük ki a hűtőszekrényből, hogy felhasználásra szobahőmérsékletű legyen. Aranygaluska A lisztet átsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az almákat megmossuk és meghámozzuk, kiszedjük a magházat, és nem túl vékony szeletekre vágjuk. 2. A tojásokat és a cukrot keverőtálba öntjük, és robotgéppel magas fokozaton...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű