Tészta:40dkg.lisztet elmorzsolok 25dkg. Rámával, adok hozzá 1cs.sütőport,20dkg.p.cukrot,4 tojássárgáját pici sót.Töltelék:2cs.vanília pudingot 6kanál k.cukrot,6dl.tejet sűrűre főzök, ha langyosra hűlt belekeverek 45dkg.tejfölt, 1nagydoboz őszibarack konzervet/2cm. kockára vágva/ 4tojásfehérje habot. /Friss barackból kb 5db.
Összegyúrom, 2be osztom, kinyújtom. Első lapot sütőpapíros tepsibe teszem, rá a tölteléket, erre a 2.lap. Felvert tojással lekenem, villával megszúrkálom, 170fokon légkeveréssel 35percig sütöm.
Egy serpenyőben 3 ek vizet felforralunk a kristálycukorral. Addig kavargatjuk, míg a cukor el nem olvad, és szirup sűrűségűvé nem kezd válni. Ekkor beleforgatjuk az áfonyát. Csak 1...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű- A fenti összetevőket egy tálba tesszük (a csokoládé kivételével), és jól elkeverjük. (A habfixáló azért szükséges, hogy felszívja a nedvességet.) - Miután elkevertük, megformá...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A krém elkészítése: Kevés tejben csomómentesre keverjük a lisztet, egy csipet sót és a többi tejet hozzáöntve sűrű krémet főzünk belőle. Lehúzzuk a tűzről, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. FEHÉR CUKORMÁZ HIDEG ÚTON A porcukrot keverjünk simára 2 tojás fehérjével és fél citrom levével. A mázat azonnal használhatjuk. Langyos sütőben szárítva a bevont süteményeket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű