50 dkg sertés tarja,vagy lapocka
1 fej hagyma
60/70 dkg burgonya
1 kiskanál majoránna
1 kiskanál pirospaprika
5 db fokhagymagerezd
1 evőkanál őrölt bors
1 evőkanál ételízesítőt
1 evőkanál só
1,5 dl olaj
15 dkg szalonna (a szalonnát az kihagyható)
Egy edénybe beleöntjük a fél deci olajat és az apróra vágott szalonnát,miután megpirult ,kiszedjük a pörcöt és hagymát pirítjuk,majd belerakjuk az apró kockákra vágott húst ugyanabba az olajba, Delikátot szórunk rá és fedő alatt pároljuk. Ha kell, adunk hozzá vizet mindaddig, amíg nem lesz puha.
Egy másik edénybe beleöntjük a többi olajat és az apró kockákra vágott burgonyát megsütjük. Ha kész, szűrőkanállal átmerjük a húsra. Rányomjuk a fokhagymát, és a többi fűszert.
Jól összesütjük, és kész.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk. A paprikát apróra vágjuk, majd összedolgozzuk a sajttal és a mustárral. Ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal. A sajtos tölteléket né...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a tejbe keverjük. A húst a fokhagymás tejbe áztatjuk egy napra. A karajt lecsepegtetjük, pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. A ketchupot összekeverjük a worchestershire szósszal...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűTarját megmossuk és felszeleteljük. Ha kell klopfolhatjuk is kicsit, de ne vékonyra. Sózzuk, borsozzuk, az összezúzott fokhagymát is rátesszük, lefedve állni hagyjuk (egy éjszakát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes