:)
1. NAP
Ebéd
1 narancs
1 főtt tojás
1 csésze joghurt (200 ml)
Vacsora
2 db paradicsom, vagy 2 dl paradicsomlé
2 keményre főtt tojás
½ uborka vagy 1 kis darab saláta
2 db kétszersült
2. nap
Ebéd
1 narancs
1 főtt tojás
1 csésze joghurt
Vacsora
125 g marhahús (főtt)
1 paradicsom
1 kétszersült
1 narancs
1 csésze kávé vagy tea (cukormentes)
3. nap
Ebéd
1 főtt tojás
1 narancs
Egy csésze joghurt
1 uborka, vagy saláta
Vacsora
125 gr főtt marhahús
1 narancs
1 kétszersült
1 csésze tea vagy kávé (cukormentes)
4. nap
Ebéd
125 gramm sajt tehéntej
1 paradicsom
1 kétszersült
Vacsora
125 g marhahús (főtt)
2 paradicsom
1 alma
1 kétszersült
5. nap
Ebéd
200 gramm főtt hús vagy hal
1 paradicsom
1 kétszersült
Vacsora
½ kiló főtt sárgarépa, borsó, vagy burgonya
Megjegyzés:
Meg kell főzni a zöldséget húst só nélkül, csak citromlével ízesíts vagy minimális sóval.
Az alkohol szigorúan tilos.
néhány nap szünetet tarts 5 nap után majd így folytasd::
Reggeli: 1 csésze citromlé (cukormentes)
Ebéd: 1 alma, 1 kétszersült
Vacsora: 1 főtt tojás, 1 paradicsom, 1 kétszersült
Összekeverem őket, felforralom, majd a forralt levet ráöntöm a felvágott lilahagymár, és 15 percig hagyom savanyítani.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA birsalmákat felhasználás előtt le kell tisztítani: a piheszőröket papírtörlővel vagy konyharuhával le tudjuk dörzsölni, a maradékot folyóvíz alatt mossuk le. A birsalmasajthoz ne...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd ap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A gombafejeket alaposan megtisztítjuk, szárukat kivágjuk. (Az ép gombaszárakat apróra összevágva belepiríthatjuk a töltelékbe.) Elkészítés: A húsos töltelékhez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű