Kb.: 100 g nyers köles
2 db közepes főtt krumpli
2 evőkanál sárga borsó liszt
teljes kiörlésű panír morzsa
2 evőkanál olíva olaj
1/2 kávéskanál só
2 cikk fokhagyma
1 hagyma
1 evőkanál bio margarin
örölt fekete bors
A kölest háromszoros mennyiségű sós vízben megfőzzük.
Az apróra vágott hagymát a felhevített olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk a pirospaprikával kevés sóval és összekevrjük a kölessel.
Krumpli nyomon bele nyomjuk a főtt krumplit, bele tesszük a sárga borsó lisztet, margarint , préselt fokhagymát, borsózzuk. Össze dolgozzuk a hozzávalókat és egyenként vizes kézzel fasírtokat formázunk.
Meghempergetjük őket a panír morzsában és kiolajozott tepsibe sorakoztatjuk, majd előmelegített sütőben 170 fokon 20 percig sütjük.
A brokkolit tisztítsd meg, és szedd rózsáira. Tegyél fel egy nagy lábos vizet forrni, ha lobog, rakd bele a zöldséget, dobj hozzá kevés sót, és főzd félpuhára öt-tíz perc alatt. Sz...
Elkészítési idő:A felmelegített olajon megfuttatjuk a köményt, majd üvegesre dinszteljük az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Beletesszük a fűszerpaprikát, pici vízzel felöntjük. Beledarab...
Elkészítési idő:Újra kiderült, hogy a cukkini a nemcsak a világ legegészségesebb diétás zöldsége, de a legsokoldalúbb is. Fogyókúrához egyszerűen nem létezik kedvezőbb beltartalmi tulajdonságokkal...
Elkészítési idő:1. Félbevágom az avokádót, a belsejét egy tálba kanalazom és kissé szétnyomkodom villával. 2. A cukkinit meghámozom,majd apróra kockázom ( amilyen apróra csak megy). A paradicsom...
Elkészítési idő: 15 perc