- kb. 600 g csirkemellfilé
- só
- bors
- 300 g liszt + amibe a forgatjuk
- 3 tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- kb. 300 ml sör
- olaj
◾️A húst vékony szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
◾️A lisztet, a tojással és a sörrel simára keverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát majd sózzuk és borsozzuk.
◾️Az olajat megmelegítjük.
◾️A hússzeleteket először lisztbe forgatjuk majd a masszába és szép pirosra sütjük mindkét oldalát.
Köretként rizst vagy burgonyapürét tálalunk mellé.
1. Egy tepsi aljára terítünk pár szelet bacont. 2. Elkészítjük a tojásból, lisztből, tejből, sóból a sűrű palacsinta tésztát. 3. Három jól szétterített combot belemártunk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és szárazra töröljük. Kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és legalább egy órát pihentetjük. Az olajon megdinszteljük a hagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, és amik...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA pác alapanyagait összekeverjük. A húst felszeleteljük és beletesszük, majd lefedjük és 2-3 órán át hagyjuk pácolódni. Majd a húsokat kiszedjük, sózzuk és borsozzuk, kevés olajban...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElőször is szedd rózsáira a karfiolt, majd aprítsd össze apró, rizsszerű darabokra és 2 evőkanál kókuszolajon, fedő alatt párold meg közepes lángon 5 perc alatt, majd rakd félre....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű