- kb. 600 g csirkemellfilé
- só
- bors
- 300 g liszt + amibe a forgatjuk
- 3 tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- kb. 300 ml sör
- olaj
◾️A húst vékony szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
◾️A lisztet, a tojással és a sörrel simára keverjük, hozzáadjuk, a zúzott fokhagymát majd sózzuk és borsozzuk.
◾️Az olajat megmelegítjük.
◾️A hússzeleteket először lisztbe forgatjuk majd a masszába és szép pirosra sütjük mindkét oldalát.
Köretként rizst vagy burgonyapürét tálalunk mellé.
A felkockázott csirkemellet a kókuszolajon fehéredésig pirítom, megsózom és hagyom főni. Közben feldarabolom a póréhagymát és a dinnyét, majd hozzákeverem a csirkéhez. Megborsozo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat kockára, a hagymát és az újhagymát karikára vágom, a cukkinit nagy lukú sajtreszelőn lereszelem és a kukoricaolajon megpárolom. Ha a zöldségek elérték a megfelelő á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítünk egy lecsót,(pirospaprikával) Pici hagymán lepirítjuk a felszeletelt gombát, só bors. A csirkemájat fekockázzuk,forró zsiradékba megpirítjuk,só bors majoranna. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat kicsontozzuk, majd sóval, borssal, mustárral és az összepréselt fokhagymával bedörzsöljük. 2. A kolbászt elnegyedeljük, majd a combokba a csont helyére tess...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz