- 4 cső kukorica
◾️A kukoricák héját leszedjük, de kettőnek a héját félretesszük.
◾️Az egyik kukorica héját a fazék aljára egyengetjük.
◾️Beletesszük a kukoricákat is és felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi.
◾️A tetejére tesszük a másik kukorica héját és főzni kezdjük.
◾️Ha felforrt a víz, alacsony lángon 20 perc alatt el is készültünk vele.
Az alufóliát kenjük meg olívaolajjal, majd helyezzük rá a sajtot. Szórjuk meg a fűszerrel, csomagoljuk be, és tegyük a parázsba. Süssük 10-15 percig.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós vízben megfőzzük a rózsáira szedett karfiolt. A hagymát felkockázzuk és olajon megfonnyasztjuk. A kenyeret vízbe áztatjuk. Amikor a karfiol kihűlt, összekeverjük a fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot lereszeljük, icipicit megsózzuk (szerintem el is hagyható, mert a sajt úgyis sós), rászórjuk a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott friss bazsalikomot, végül a lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mákot éjszakára beáztatjuk, hogy az enzimgátlók felszabaduljanak belőle. Reggel az áztató vízzel együtt turmixgépbe rakjuk, és 2-3 percig turmixoljuk, egészen addig, amíg szép fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű