4 zsemle,
3 tojás,
bors,
piros arany,
ételízesítő,
hagyma,
petrezselyem.
Töltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem zöldjét apróra vágva (persze ha akarunk, tehetünk bele még apróra vágott csirkemájat és gombát is).
Ezt a masszát muffin sütőbe raktam, és megsütöttem.
A padlizsánt egészen vékony csíkokra elvagdossuk, majd elkészítjük a páclét: az olívaolajba beleszórjuk a fűszereket és összekeverjük. Egy kenőtoll segítségével megkenjük a vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összedolgozzuk, és diónyi gombócokat formálunk. lobogó sós vízben kifőzzük (míg feljönnek a víz tetejére), és megforgatjuk az olajon megpirított prézliben.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézFőzzük meg a tésztát enyhén sós vízben. A felforrósított olajon pirítsuk a hagymát kb. 2 percig. Adjuk hozzá a répát, a fokhagymát, a káposztát, a paprikát és a brokkolit, és köze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMost viszont, hoztam egy másik megoldást, arra az esetre ha papír a csomagolás;) Nyújtsd ki a leveles tésztát, helyezd el rá a sajtkorongot. A tetejére halmozz rá egy marék apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű