3 db sárgarépa
2 db fehérrépa
2 csomag petrezselyem zöldje
1-2 karalábé
2 db burgonya
1 kisebb zeller
2 db tojás
2 fej vöröshagyma
rizsliszt
borsikafű, majoránna, pirospaprika, tengeri só,
szója granulátum
kis oliva olaj a sütéshez
Sós vízben megfőzzük a hámozott zöldségeket. Turmix-szal vagy villával összetörjük. Megpároljuk az apróra vágott hagymát. Egy tálban összekeverjük a zöldségeket és hozzáadjuk a rizslisztet, a hagymát, a fűszereket és a 2 egész tojást. Fasírt pogácsákat készítünk. Szója granulátumba vagy újra rizslisztbe beleforgatjuk, majd kiolajozott tepsiben a sütőben megsütjük.
Tésztát meggyúrjuk majd a hűtőben pihentetjük amíg a tölteléket elkészítjük. 180°C-on légkeverésesen 40-50 percig sütjük, de nézni kell.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát megmostam, meghámoztam...majd vékony szeletekre gyalultam. A kétféle olaj keverékével meglocsoltam, majd megsóztam. Sütőpapíros tepsibe fektettem a lapokat és megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt sütőben, egészben megsütjük. Meghámozzuk, majd villával jól szétnyomkodjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, és jól lehűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mosott és hámozott zöldségeket viszonylag nagy darabokra vágjuk. Közvetlenül ezután egy mély tálba helyezzük, és citromlével öntjük, zúzott fokhagymával, sóval és borssal együtt....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű