menu

Családireceptkönyv.hu

snidlinges gomolya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 liter tejet 35 fokosra melegítek.Beleteszek egy csapott teáskanál oltót (1 dl melegvízben feloldva

Elkészítés:


4 liter tejet 35 fokosra melegítek.Beleteszek egy csapott teáskanál oltót (1 dl melegvízben feloldva).40 perc pihentetés,majd az olvadék szűrése,aprítása.Ízlés szerint sózni kell és hozzáadni a snidlinget.Gézbe teszed és egy éjszakán át csöpögtetni kell-.Mi egy tejfölös vödörbe tettük amit előtte alul és oldalt kilyuggatunk.Tettük rá súlyt és így lett ilyen alakja

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ibolya
Csicseriborsó curry
Csicseriborsó curry

A csicseriborsót előző nap beáztatjuk szódabikarbonás vízbe. Legalább egy éjszakát hagyjuk állni! Főzés előtt alaposan leöblítjük és hideg vízben feltesszük főni ,a főző vízb...

Elkészítési idő: 1/2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött szőlőlevelek (dolmadakia)
Töltött szőlőlevelek (dolmadakia)

A szőlőleveleket megmossuk, néhány percre forrásban lévő vízbe tesszük, szűrőkanállal kiemeljük, hideg vízbe mártjuk és lecsöpögtetjük. A szárát levágjuk. Fél csésze olívaolajban v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Anikó
Cukkinipuffancs
Cukkinipuffancs

• a cukkinit ( gyenge cukkinit héjastól is reszelhetjük )meghámozzuk,durva reszelőn lereszeljük,a sárgarépát megtisztítjuk,finomra reszeljük,a vöröshagymát is megtisztítjuk és apró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Spenótos, hokkaidós bulgur by Zuzana Németh Serbákov
Spenótos, hokkaidós bulgur by Zuzana Németh Serbákov

A hokkaido tököt kockákra vágtam és egy tepsin a sütőben megsütöttem. A spenótot megrottyantottam kis hagymán, fokhagymán, és külön elkészítettem a bulgurt , pici sóval megfőztem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk