- 1 kg csirkemell
- só
- bors
- olaj
- 450 g tejföl
- 2 evőkanál majonéz
- ½ evőkanál mustár
- 150 ml tej
- 1 tojás
- 100 g reszelt sajt
◾️A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, kevés olajjal meglocsoljuk és pár percig hagyjuk pácolódni.
◾️A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a tejet és a tojást összekeverjük.
◾️A húsokat tepsibe tesszük, ráöntjük a masszát, megszórjuk a sajttal és 200 fokon megsütjük.
Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
A fokhagymát megpucoltam, lobogó vízben 1 percig főztem. A megsózott csirkecombokat 5 dkg vajon mindkét oldalukon megpirítottam, majd kiszedtem egy tálra. A vajhoz hozzáöntöttem a...
Elkészítési idő:Miután megmostuk a csirkemellet, vágjuk fel szeletekre. Keverjük bele a joghurtba a sót és a borsot, és nyomjunk bele fokhagymát. Következő lépésként a zabpelyhet le kell darálni....
Elkészítési idő:A csirkecombokat kicsontozzuk majd lesózzuk, frissen színes borsot darálunk rá (A csontot fagyasszuk le vasárnapig, szuperül felturbózhatjuk vele a húslevest!). Az olívaolajat kike...
Elkészítési idő: