- 1 kg csirkemell
- só
- bors
- olaj
- 450 g tejföl
- 2 evőkanál majonéz
- ½ evőkanál mustár
- 150 ml tej
- 1 tojás
- 100 g reszelt sajt
◾️A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, kevés olajjal meglocsoljuk és pár percig hagyjuk pácolódni.
◾️A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a tejet és a tojást összekeverjük.
◾️A húsokat tepsibe tesszük, ráöntjük a masszát, megszórjuk a sajttal és 200 fokon megsütjük.
Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk. A sütőt felforrósítjuk 220 °C -ra. Egy tepsibe fektetjük a combo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A húst mossuk, szárítjuk, hosszában kettévágjuk, majd átlósan kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk. A húst sóval, borssal fűszerezzük, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTeflon serpenyőben olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a sóval, borssal fűszerezett csirkemellet, és elősütjük. Ezt követően rátesszük a vajat, és ráöntjük a fehér bort. 2-3 percig l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apró kockákra vágott csirkemellet olíva- és szezámolaj keverékén megpirítjuk, szójaszósszal meglocsoljuk, megszórjuk a gyömbérrel és a chilipehellyel. Mikor a hús már majdnem ké...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes