- 500 g hús (comb vagy lapocka)
- 1 fej hagyma
- 1 kg savanyú káposzta
- 150 g rizs
- só
- bors
- pirospaprika
- fél üveg lecsó
- 1 kis doboz tejföl
- liszt
◾️A hagymát felkockázzuk, és megpirítjuk majd fűszerezzük.
◾️Picit pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst és felöntjük pici vízzel.
◾️Ha félig megpuhult hozzáadjuk a kimosott káposztát (előtte mindig kóstoljuk meg) és a rizst.
◾️Ha a rizs megpuhult behabarjuk.
Tejföllel tálaljuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A csirkemellet szintén csíkokra vágjuk. A rizsből egy kevés sóval és ételízesítővel párolt rizst készítünk. A c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vágjuk le a paradicsomok kalapját, majd próbáljuk meg kivenni egy kanállal a belsejét. A héját nem kell meghámozni, de a magvakat és a keményebb részeket kanalazzuk ki. 2. Ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://godzhy.ru/hu/perec-farshirovannyi-myasom-i-risom-zamorozhennyi-prigotovit/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBagettet szélesebb szeletekre vágjuk, oldalra állítva mélyedést készítünk Edénybe fóliát teszünk, olajozzuk, beleütünk egy tojást, összecsavarjuk. Annyi csomagocskát készítünk, ahá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű