- 500 g hús (comb vagy lapocka)
- 1 fej hagyma
- 1 kg savanyú káposzta
- 150 g rizs
- só
- bors
- pirospaprika
- fél üveg lecsó
- 1 kis doboz tejföl
- liszt
◾️A hagymát felkockázzuk, és megpirítjuk majd fűszerezzük.
◾️Picit pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst és felöntjük pici vízzel.
◾️Ha félig megpuhult hozzáadjuk a kimosott káposztát (előtte mindig kóstoljuk meg) és a rizst.
◾️Ha a rizs megpuhult behabarjuk.
Tejföllel tálaljuk.
Önts egy kevés olajat egy teflonedénybe, és 1 perc melegítés után borítsd bele a 15 dkg rizset. Kevergesd egy kicsit a rizset, aztán önts hozzá fél bögre meleg vizet. Fűszerezd me...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA húst felkockázom.Egy nagyobb edényben kezdem el főzni.Teszek rá,fokhagymát bőségesen,sót és borsot,babérlevelet.Én 2 levelet morzsoltam bele. Míg fő ,beáztatjuk a savanyú káposz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket a paradicsom kivételével meghámozzuk és felkockázzuk, majd egy edénybe tesszük és kevés vizet öntünk rá, nem kell ellepje. Adunk hozzá egy kevés olajat is. Fűszerezzü...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMosd és tiisztítsd meg a cukkinit, padlizsánt és a paprikákat. Vágd fel őket közepes nagyságú kockákra. Mosd meg, és negyedeld fel a paradicsomot, tisztítsd meg a hagymát és vágd f...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű