- 500 g hús (comb vagy lapocka)
- 1 fej hagyma
- 1 kg savanyú káposzta
- 150 g rizs
- só
- bors
- pirospaprika
- fél üveg lecsó
- 1 kis doboz tejföl
- liszt
◾️A hagymát felkockázzuk, és megpirítjuk majd fűszerezzük.
◾️Picit pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst és felöntjük pici vízzel.
◾️Ha félig megpuhult hozzáadjuk a kimosott káposztát (előtte mindig kóstoljuk meg) és a rizst.
◾️Ha a rizs megpuhult behabarjuk.
Tejföllel tálaljuk.
. A vöröshagymát kockára vágjuk, és zsírban megpároljuk, , és gyorsan beletesszük a feldarabolt húsokat, meghintjük sóval,borsal, fél fövésig saját levében pároljuk. Akkor rátesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot és a húsokat előző este beáztatjuk. Egy nagy tűzálló edénybe pakoljuk a babot, a füstölt húst, rá a hagymát, a paprikát, a zúzott fokhagymát, a babérlevelet, valamint a li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált csirkemellet összekeverjük a zabpehellyel, a zabkorpával, a 2 tojással, a fűszerekkel, a reszelt fokhagymával és vöröshagymával. Egy nagyobb vágódeszkát vagy szilikon lap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, a sonkát és a szalonnát felkockázzuk. A burgonyát és a kolbászt vékony karikákra szeleteljük. A hagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, megszórjuk a pir...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű