- 500 g hús (comb vagy lapocka)
- 1 fej hagyma
- 1 kg savanyú káposzta
- 150 g rizs
- só
- bors
- pirospaprika
- fél üveg lecsó
- 1 kis doboz tejföl
- liszt
◾️A hagymát felkockázzuk, és megpirítjuk majd fűszerezzük.
◾️Picit pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst és felöntjük pici vízzel.
◾️Ha félig megpuhult hozzáadjuk a kimosott káposztát (előtte mindig kóstoljuk meg) és a rizst.
◾️Ha a rizs megpuhult behabarjuk.
Tejföllel tálaljuk.
A szűzpecsenyét vágjuk vékony szeletekre, majd keverjük össze a szójaszósszal úgy, hogy az egyenletesen oszoljon el a hússzeletek felületén. 2 gerezd apróra vágott fokhagymát és 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felhevített olívaolajon külön-külön nagy tûzön lepirítjuk a darabolt zöldségeket, só nélkül! Csak ha mind elkészült, akkor összekeverésnél sózzuk, a tûzön még egyszer összepirítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkét alaposan bedörzsöljük sóval, és félretesszük. A krumplit félbe-negyedbe vágjuk, és a crock pot aljára tesszük. 1 narancs levét kifacsarjuk, hozzáadjuk az apróra vágott gyöm...
Elkészítési idő: 4,5 óra Nehézség: Könnyű1. Az olajat közepes fokozaton kezdjük el melegíteni egy nagy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát, és pároljuk 8 percen át. 2. Keverjük hozzá a kávét és az 1/8 csésze chili port, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű