Hozzávalók 4 főre:
4 db nagy fej vöröshagyma
3 db tojás
1,5 dl tej
15 dkg liszt
só-, bors-, őrölt fűszerpaprika-, fokhagymasó-, chili ízlés szerint
A megtisztított vöröshagymának levágjuk az egyik tetejét, majd nagyon óvatosan keresztben felszeleteljük, mint egy pizzát. Nagyon vigyázva, hogy a hagyma nagyságától függően kb. 1-2 cm-t hagyjunk a hagyma alján egészben. (Tehát úgy vágjuk cikkekre, hogy a gyökérrésznél nem vágjuk át, ez fogja egyben tartani a hagymát, innen nyílnak majd szirmokká a bevagdosott hagymacikkek.)
1. A krumplit hámozd meg, vágd kisebb darabokra, majd tedd fel annyi vízben, ami pont ellepi. 2. Sózd meg ízlésed szerint, és lassú lángon főzd puhára. 3. Amikor jó, szűrd...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hideg vizet megsózzuk, hozzáadjuk a rizst, és lefedett edényben, kis lángon feltesszük forrni. 18-20 percig főzzük, amíg a rizs a vizet magába nem szívja. Ha megfőtt, a rizs tetj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát megreszeljük, besózzuk és 1-2 órán keresztül állni hagyjuk (de akar tovább is), hogy minél több levet facsarjunk ki belőle. Kicsavarjuk, és annyi lisztet gyúrunk hozzá,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű