1 kg burgonya
3 fej vöröshagyma
1 kg burgonyát megpucolunk, sós vízben felkockázva puhára főzzük.
3 fej vöröshagymát megtisztítunk, apróra kockázzuk, majd kevés zsíron a szokott módon megdinszteljük.
Sózzuk természetesen.
Amikor már üveges a hagyma, akkor a kész, leszűrt krumplit ráöntjük és picit összepirítjuk, kevergetve.
1. A hagymát karikákra szeljük és a karikákat rétegenként szétválasztjuk. 2. Egyesével bepanírozzuk és kisütjük forró olajban.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk és kb egyforma darabokra vágjuk. Az olívaolajat összekeverjük a paradicsompürével és a fűszerpaprikával, majd jól átfogatjuk benne a krumplit. Sütőpapí...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA kölest jól átmosom, és 2,5x mennyiségű sós vízben puhára párolom. Utána hagyom kihűlni. Közben a vajat elkeverem a tejföllel és a fűszerekkel, majd ezt a krémet hozzákeverem a ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát feltesszük egészben héjába főlni. 2. A szalonnát, sajtot, kolbászt felkockázzuk. 3. A kihűlt burgonyát meghámozzuk, majd bevágjuk három helyen és beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű