1 kg burgonya
3 fej vöröshagyma
1 kg burgonyát megpucolunk, sós vízben felkockázva puhára főzzük.
3 fej vöröshagymát megtisztítunk, apróra kockázzuk, majd kevés zsíron a szokott módon megdinszteljük.
Sózzuk természetesen.
Amikor már üveges a hagyma, akkor a kész, leszűrt krumplit ráöntjük és picit összepirítjuk, kevergetve.
A gumót meghámozzuk, hasábokra vágjuk és zsírban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFélbe, majd vékony szeletekre vágjuk a hagymát. Megpároljuk kevés olajon. Vékonyra gyaluljuk a káposztát, majd hozzáadjuk a hagymához. Miután kicsit összeesett, megszórjuk cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKáposzta vékony csíkokra, szétszálaz NO SÓ Olajat felforrósít, cukrot karamellizál (nem kavargat, csak rázogat!) Bele a káposzta, átforgat MOST SÓZ Hozzá a kömény, citromlé, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hámozd meg, mosd le, csepegtesd le jól, vagy töröld át papírtörlővel. Vágd hozzávetőleg egyforma nagyságú szeletekre. Vegyítsd a kukoricadarát, a szezámmagot, a fűszerpa...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes