Mustáros-sajtos-csirkemellHozzávalók:
4 filézett csirkemell
25 dkg sajt
3 dl tejszín
4 evőkanál mustár
1 citrom
só
bors
Mustáros-sajtos-csirkemellHozzávalók:
4 filézett csirkemell
25 dkg sajt
3 dl tejszín
4 evőkanál mustár
1 citrom
só
bors
Elkészítés ideje: 45 perc, pácolás: 1 óra
A csirkemellet mosd meg, majd töröld szárazra. A tejszínt keverd össze a mustárral, a reszelt sajttal, a borssal és az apróra vágott rozmaringgal. Forgasd bele a húst, és lefedve rakd a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek jól átjárják.Pácolás után tedd át a csirkemelleket egy zsiradékkal kikent tepsibe. A húsok közé rakj karikákra vágott citromot, és pakolhatsz még bele fokhagymát vagy zöldfűszereket. Süsd meg 170 fokos sütőben körülbelül 35 perc alatt. Ha a hús puha, tehát könnyen beleszalad egy hegyes kés, a sajtos szósz pedig aranybarna, vedd ki a sütőből.
A csirkecombokat besózzuk - ízlés szerint hagyhatjuk egészben, vagy forgónál kettévághatjuk. Legalább fél órát állni hagyjuk. Előkészítjük a panírt. Egy tányérba liszt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Elkészítjük a szószt. Ehhez összekeverjük a tejfölt, a tojássárgáját, a zúzott fokhagymát, az ételízesítőt és a sajtot. 2. A húst szeletekre vágjuk, majd bepanírozzuk (liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézhttps://www.mindmegette.hu/csirkemell-receptek-30-perc-alatt-64423/?utm_source=hirstart&utm_medium=news&utm_campaign=ct
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket néhány órával az elkészítés előtt érdemes fokhagymás tejbe áztatni. A húsokat vékonyabb szeletekre vágom (nagyjából 2 cm széles legyen). A szeleteket sózom, borso...
Elkészítési idő: 45 min Nehézség: Közepes