1 pár csirkemell filé és egy csirkecomb filé
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1 kk só
1 kk vöröshagyma
pici zsiradék az edény kikenéséhez
Vágjuk fel minél kisebb kockákra a szín húst. Vegyük elő a botmixerünket, és türelmesen, szépen lassan (a botmixerünket nem leégetve) pépesítsük össze a húst a fokhagymával és a fűszerekkel. Kenjünk ki egy hőálló cserép-vagy üvegedényt (én kacsazsírt használtam), és tegyük bele a húsmasszát. Egy nagyobb tepsibe engedjünk vizet, és állítsuk bele a hússal teli tálunkat. 180 fokon 45 perc alatt süssük készre a sonkánkat. Azt ne várjuk, hogy barna legyen, olyan színű lesz, mint a bolti sonka.
A húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon panírozzuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tejszínt, a krémsajttal, a tojással és a sóval egy kézi habverő segítségével alaposan kikeverem, majd hozzáadom a lisztet és csomómentesre kavarom. A csirkemellet szélesebb cs...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk. Az alufóliából kb 30 cm-es darabokat tépünk. Az alufólia közepét olvasztott kókuszzsírral kikenjük egy kenőtollal, kb akkora felülete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-A csirkecombokat ledaráljuk. - Én a bőrével együtt daráltam. , (szaftos lesz tőle ) .+a fokhagymát is beledarálju --Mehet bele só, bors,beledolgozzuk a tojásokat az őrölt kömé...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű