» 2 csirkemell
» 2,5 dl ketchup
» 0,6 dl almaecet
» Worcestershire szósz
» 5 dkg barnacukor
» 2 ek mustár
» Tabasco
» Bors
A ketchupot az almaecettel összekeverjük, beletesszük a nádcukrot és forraljuk.
A hőt kicsit alacsonyabbra vesszük, ekkor hozzáadunk két evőkanál mustárt, pár csepp Worcestershire szószt, ha csípősen szeretjük pár csepp Tabascot.
A szószt összeforraljuk, amíg egyet-kettőt rottyan.
Üvegekben vagy műanyagdobozokban hűtőben eláll.
Először készítsd el a pácot: keverd össze a fokhagymaport, a paprikát, a vegetát és az olajat. A csirkemellet vágd csíkokra, és forgasd bele a pácba. Hagyd pácolódni, közben tedd f...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA lilahagymát olívaolajon kevergetjük kicsit, majd beletesszük az apróra vágott csirkemellet. Fontos, hogy kis darabokra vágjuk a csirkét, hogy ne szakítsa szét a palacsintatésztát...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet 2 centis csíkokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, az olajat ráöntjük, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük. 2. Egy teflonserpenyőt felforrósítu...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA megmosott galambokat hosszában ketté vágtom, megsózom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, mindegyik fél galambra teszek egy teáskanálnyi margarint, majd alufóliával lefedem, 170...
Elkészítési idő: 1-2 óra Nehézség: Közepes