» 2 csirkemell
» 2,5 dl ketchup
» 0,6 dl almaecet
» Worcestershire szósz
» 5 dkg barnacukor
» 2 ek mustár
» Tabasco
» Bors
A ketchupot az almaecettel összekeverjük, beletesszük a nádcukrot és forraljuk.
A hőt kicsit alacsonyabbra vesszük, ekkor hozzáadunk két evőkanál mustárt, pár csepp Worcestershire szószt, ha csípősen szeretjük pár csepp Tabascot.
A szószt összeforraljuk, amíg egyet-kettőt rottyan.
Üvegekben vagy műanyagdobozokban hűtőben eláll.
A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, megborsozzuk. Megforgatjuk a kukoricalisztben, majd a felvert tojásban. Felhevítjük az olajat, és elősütjük benne a csirkét. Összekeverjük a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük. A tojásokhoz hozzá adjuk a Kókuszzsírt és felverjük villával habosra. A hús szeleteket először a lisztbe, majd a toj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet egyenlő, vékony szeletekre vágjuk. Egy tálban elkeverjük a sót, borsot, oreganot, 3 ek citromlevet (vagy 1 citrom levét), és 3 ek mézet. Beleforgatju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felaprítom, darált paprikával olajban megdinsztelem. Leveszem a tűzről, teszek bele pirospaprikát, rárakom a húst, megsózom. Visszateszem a tűzre. Babérlevelet teszek rá....
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Könnyű