Feltöltés alatt
Den Emmentaler reiben und mit allen Zutaten außer den Champignons mischen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. Die Champignons waschen und die Stiele herausdrehen. Jeden Champigno...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát negyedekre vágjuk. Vékony csíkokat vágunk belőle - a kemény közepét nem használjuk. A szeletelésnél a káposztát úgy fordítjuk, hogy a kemény közepét körbevágjuk....
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűAz almát és a sárgarépát lereszeljük, majd hozzáadjuk a mézet, ízlés szerint fahéjat és őrölt gyömbért.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhalról leöntjük az olajat, majd egy tálba tesszük. Egy villával alaposan összetörjük, de nem pépesítjük. Jó, ha maradnak benne darabok. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, ma...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: Könnyű