1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
fél kg csirkemell
3 tk méz
só
4 ek mustár
kicsi fehérbors
kicsi gyömbér
2 dl tejszín
A hagymát kockázzuk, kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a 2 gerezd fokhagymát, aztán a felkockázott csirkemellet.
Belekeverünk 3 tk mézet, sót és pirosra sütjük.
Ezután hozzákeverünk 4 ek mustárt, egy kevés fehérborsot, gyömbért és végül a 2 dl tejszínt, összeforraljuk és kész.
Ha rizzsel tálaljuk, akkor érdemes időközben azt is megfőzni, hogy egyszerre legyenek kész.
Az előkészített hozzávalókat összekeverjük, kóstolgassuk közben, hogy az ízlésünknek megfelelően legyen sós, és savanykás Kicsit hagyjuk az ízeket összeérni. Addig készítsük elő a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoltam 190 fokra. Kivajazott tálba egy réteg vékonyra szelt sütőtökre (én káposztagyalun küldtem át) került fokhagyma, chili bőségesen, ezt szórtam meg a fűszerekkel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhús+fokhagyma+fűszer-->párolom. tejszín+liszt+sajt+hagyma--összekeverem+hús+kukorica+tejszín--összefőzőm+p.paprika.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA heréket lehártyázom, letisztítom. Az olajban sárgára fonnyasztom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a felkockázott heréket. Sózom, majd időnként kevergetve, a folyadékot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű