20 dkg sertéshús, 20 dkg marhahús, 20 dkg pulykamell, 15 dkg vöröshagyma, só, őrölt bors, fél mokkáskanálnyi szódabikarbóna.
A húsokat pépesre daráljuk, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az apróra kockákra vágott vöröshagymát. Összekeverjük a szódabikarbónával . Fóliába csomagolva hűtőszekrényben pihentetjük fél órát. Kolbászkákat formálunk és olajozott roston sütjük.
Hagymával, paprikával, paradicsommal tálaljuk.
A húst kisebb kockákra felvágjuk. A zöldségeket megpucoljuk és szintén kisebb darabokra felvágjuk. Egy edénybe beletesszük a húst és a zöldségeket, az apróra vágott vöröshagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat botmixerrel összekeverjük. Fagylaltgépben fél órát keverjük. 3 órára mélyhűtőbe tesszük fagyasztani.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűElőször a gombát alaposan átmossuk, majd vékonyra szeleteljük. 2 A vöröshagymát finomra aprítjuk, és a felhevített olajon kissé megpirítjuk. 3 Aztán rádobjuk a felszeletelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit rózsáira szedjük és enyhén sós vízben puhára főzzük.Ezután kivesszük a vízből és kisebb darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a joghurtot,a felvert tojást,az apróra vágott csir...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű