Hozzávalók:
10 csirkeszárny
2 evőkanál liszt
4 evőkanál zsemlemorzsa
1 teáskanálnyi fokhagymapor
őrölt bors
őrölt csili (ízlés szerinti mennyiség)
olívaolaj
só
Elkészítése:
A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatjuk a szárnyakat a panírba. Azért nincs szükség tojásra, mert ha beolajozzuk a húst akkor megtapad rajta a panír. Kivajazott sütőbe tesszük a szárnyakat és átkenjük olívaolajjal a tetejüket, majd 25-30 perc alatt 180 fokon készre sütjük.
Csirkemelleket egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatjuk majd tojásba forgatjuk . Zsemlemorzsához parmezánt szórunk és beleforgatjuk a csirkemelleket és sütő papírra tesszük .. ( le...
Elkészítési idő:A csirkemelleket keresztbe és hosszában is kettévágjuk, vékonyra kiklopfoljuk, besózzuk és borsozzuk őket. A töltelékhez az apróra vágott gombát az apróra vágott vöröshagymával eg...
Elkészítési idő:A csirkemell filét csíkokra vágjuk, rányomjuk a fokhagymát, sóval-, borssal ízesítve zsíron megpirítjuk. Fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, beleszórjuk a gyömbért é...
Elkészítési idő: