két pisztráng, két evőkanál olíva olaj, egy diónyi vaj, kakukkfű, só, bors, egy citrom
Cukkinis-sárgarépa csík:
egy kisebb cukkini, egy sárgarépa, egy ek. olíva olaj, 1 diónyi vaj, só, bors, ízlés szerint csili, 1 gerezd fokhagyma
Megmossuk,majd szárazra törüljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk. A pisztráng belsejébe teszünk két szál kakukkfüvet, 2 db. fél karika citromot,vajat, sózzuk, frissen facsart citromlével locsoljuk.
Olíva olajjal bekenjük a sütőpapírt és a pisztrángot is, és becsomagolva forró sütőbe tesszük. 25 percig a papírban sütjük,majd a papírt kinyitva egy kicsit rápirítunk.
Cukkinis-sárgarépa csík:
A sárgarépát megpucoljuk, hosszában felszeljük , a cukkinit héjastól szintén hosszában minél vékonyabbra szeleteljük.
Teflon serpenyőben készítjük, olíva olajra dobjuk először a répát, majd egy cikk fokhagymát, pici csilit, sót, frissen őrölt borsot és fedő alatt 4-5 percig pároljuk. Közben egy kicsit megrázogatjuk , megforgatjuk a répa szeleteket , majd rátesszük a cukkinit, lehet egy ek .vizet tenni rá, de nem többet és resre pároljuk.
Nagyon ízletes , energiaszegény köret. Mi a hal mellé egy kis uborkasalátát is ettünk.
Melegítsd fel 200 C fokra a sütőt (légfúvásos) és tegyél sütőpapírt egy nagyobb tepsire, olajozd (vajazd be vékonyan. Vágd a megmosott tiszta halhúst 3 cm széles csíkokra, sózd é...
Elkészítési idő: 25 percA pisztrángot kívül belül sózzuk és borsozzuk, majd paprikás lisztbe forgatjuk. Grillserpenyőben vagy faszénen megsütjük. A muzsdéjhoz a fokhagymát megpucoljuk és fokhagymatörőn át...
Elkészítési idő:Megmossuk,majd szárazra törüljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk. A pisztráng belsejébe teszünk két szál kakukkfüvet, 2 db. fél karika citromot,vajat, sózzuk, frissen facsart citr...
Elkészítési idő: