1 fej vöröshagyma
1 dl tejszín
1 tk gyömbér
2 ek. mustár
50 dkg halfilé
A hagymát karikára vágjuk és üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a mustárt, és a gyömbért.
A halfilét egy sütőtálba tesszük, ráöntjük a mustáros szószt és sütőben 30 percig sütjük.
A főtt garnélák fejét leszedem (úgysem esszük meg), majd kevés olívaolajon megpirítom. Sózom, borsozom, özben reszelek rá némi fokhagymát, majd amikor már eltűnik a nedvesség, kevé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított pontyot bevagdaljuk, majd bedörzsöljük ételízesítővel, borssal és finomra vágott bazsalikommal. Az előkészített halat a margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halat besózzuk, vékonyan lisztbe forgatjuk, aranybarnára sütjük. Sütés közben tekerünk rá feketeborsot. A megsült halat tányérra szedjük, és félre tesszük. A serpenyőből kiöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, és 3 mm-es szeletekre vágjuk, majd besózzuk, megszórjuk őrölt fekete borssal....a halat megpucoljuk és besózzuk. A kizsírozott tepsibe középre tesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű