Családireceptkönyv.hu

Mustáros-hagymás halfilé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej vöröshagyma
1 dl tejszín
1 tk gyömbér
2 ek. mustár
50 dkg halfilé

Elkészítés:


A hagymát karikára vágjuk és üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a mustárt, és a gyömbért.

A halfilét egy sütőtálba tesszük, ráöntjük a mustáros szószt és sütőben 30 percig sütjük.

Mustáros-hagymás halfilé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Harcsapaprikás túrós csuszával
Harcsapaprikás túrós csuszával

A füstölt szalonnát kockákra vágjuk, és egy teflon serpenyőben, lassú tűzön szépen ropogósra kisütjük. A zsírját megőrizzük, mert szükség lesz rá. Mire kisült a szalonna, addigr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Maria
Tonhal fasirt egyszerűen
Tonhal fasirt egyszerűen

Felteszünk főni 2 db burgonyát és amíg fő addig a halat ledaráljuk. Beáztatjuk a 2 szelet száraz kenyeret (tejbe áztatva finomabb lesz). A többi burgonyát megpucoljuk és feldara...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Halfilé petrezselymes tejszínnel
Halfilé petrezselymes tejszínnel

A halat besózzuk, vékonyan lisztbe forgatjuk, aranybarnára sütjük. Sütés közben tekerünk rá feketeborsot. A megsült halat tányérra szedjük, és félre tesszük. A serpenyőből kiöntjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Harcsafilé sajtmártással
Harcsafilé sajtmártással

Az előkészített, fűszerezett harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és a forró vajban elősütjük. A visszamaradt vajban megpirítjuk a megtisztított gombát, ízesítjük sóval, borssal, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk