1 fej vöröshagyma
1 dl tejszín
1 tk gyömbér
2 ek. mustár
50 dkg halfilé
A hagymát karikára vágjuk és üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a mustárt, és a gyömbért.
A halfilét egy sütőtálba tesszük, ráöntjük a mustáros szószt és sütőben 30 percig sütjük.
A füstölt szalonnát kockákra vágjuk, és egy teflon serpenyőben, lassú tűzön szépen ropogósra kisütjük. A zsírját megőrizzük, mert szükség lesz rá. Mire kisült a szalonna, addigr...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFelteszünk főni 2 db burgonyát és amíg fő addig a halat ledaráljuk. Beáztatjuk a 2 szelet száraz kenyeret (tejbe áztatva finomabb lesz). A többi burgonyát megpucoljuk és feldara...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA halat besózzuk, vékonyan lisztbe forgatjuk, aranybarnára sütjük. Sütés közben tekerünk rá feketeborsot. A megsült halat tányérra szedjük, és félre tesszük. A serpenyőből kiöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előkészített, fűszerezett harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és a forró vajban elősütjük. A visszamaradt vajban megpirítjuk a megtisztított gombát, ízesítjük sóval, borssal, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű