Ha nem előkészített, mirelit halat vettünk, akkor először a hekk pikkelyeit kaparjuk le. fejet farkát levágjuk A törzseket kívül-belül alaposan sózzuk be. Nyugodtan adagoljuk...
Elkészítési idő:A filéket sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. A hagymákat megtisztítjuk és apróra összevágjuk. A szárzellert alaposan megmossuk, ezután uborkagyalun vékonyra szeleteljük. A so...
Elkészítési idő:Olajon a répát, az aprított fokhagymát és a babérlevelet megpirítjuk. Ezután beleszórjuk a száraz fűszert: citromos bors, sáfrány, kömény, só, majd a lecsöpögtetett garnélát hozzáö...
Elkészítési idő:Ha a vadlazac fagyasztott, akkor először is hagyjuk kiolvadni és 4 szeletre vágjuk. Ezt követően külön-külön alufólia felett (ebbe csomagoljuk majd a halat) kenjük be olívaolajjal,...
Elkészítési idő: