A halacskákat úszni tanítjuk a tejben körülbelül 5 percig. Nem muszáj egyben, hanem sütési adagonként, hogy spóroljunk a tejjel. Közben a lisztet összekeverjük sóval, borssal, ízlé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A halszeleteket kevés olajon átpirítjuk, majd félretesszük. A serpenyőbe dobjuk a felszeletelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a szokásos módon feltesszük főni. Közben elkészítjük a halas mártást. A halkonzervet az olajjal együtt lábosba tesszük és átpirítjuk. Hozzányomjuk a fokhagymákat és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük a rákot és az apróra vágott fokhagymát egy tálba. Sózzuk, borsozzuk, öntsünk rá olívaolajat, forgassuk össze és tegyük félre 20 percre. Egy serpenyőben olvasszuk fel a v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű