Fagyasztott hal törzseket használtam, amit egy kicsit hagytam állni szobahőmérsékleten, de még nem engedett ki.
Pikáns, hal fűszerkeveréket készítettem:
Ezek alkotói voltak; só, egy cikk zúzott fokhagyma, bors, chili, koriander, édeskömény, rozmaring, bazsalikom, borókabogyó őrlemények egy-egy mokkáskanállal és egy evőkanál fűszerpaprika.
Ezeket vegyítettem és összekevertem egy rész kukoricaliszttel és két rész finomliszttel.
A halat irdaltam és ebben a keverékben alaposan megforgattam.
Forró, bő zsiradékban, minden oldalról megsütöttem. Papírtörlővel a fölösleges zsiradékot leitattam róla és úgy tálaltam.
A zöldségeket apró kockákra vágtam (paradicsom, paprika, uborka, retek, sajt) és sós, kapros, joghurtos öntetet készítettem hozzá.
A krumplit megpucolom és vékony karikákra vágom. A hagymát felkockázom és a vajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a húsleves levét, a Creme Fraiche-t és a mustárt. Ezután jöhet bele a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A megvásárolt friss lazacfilét előbb pikkelyezzük le, ezután alaposan mossuk meg. Ha ezzel megvagyunk, vágjuk fel kb. 5 cm széles szeletekre a hal törzsének szélességév...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhalat befűszerezzük és megtöltjük a citrom karikákkal majd alufóliába csavarjuk és tepsibe tesszük és Megsütjük.....175 fokon 20 percig. a krumplit megpucoljuk és sós vízben megfő...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA halat 2-3 részre felszeleteljük, besózzuk, borsozzuk mindkét oldalukon. (Néhány órát állni hagyjuk, de nem muszáj.) Olajozott tepsibe fektetjük, tetejükre morzsolt bazsalikomot é...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű